Keto jone disa nga fotot e mbremjeve te kaluara, se shpejti do te vendosim edhe tjetera. Dhe te gjitha keto foto qe po shikoni mund qe ti blini. Fotografia eshte profesionale dhe vjen ne permasat e nje fotografi normale dhe me kualitit absolut. Cmimi eshte 10.00 pound. Per te interesuarit ju lutem contaktoni

 ILIR HOXHA ne 079 4951 4944.


   

Ju lutemi SHUME te gjithe juve qe keni qene ne nje nga mbremjet tona dhe nese keni ndonje foto te bukur dhe qe deshironi qe ta publikojme ne ketefaqe jeni shume te lutur qe ti dergoni ne kete email webmaster@mbremjeshqiptare.com 

Te gjitha fotot qe po shikoni ne kete faqe jane te gjitha ORIGJINALE. Te bera ne mbremjet qe www.MbremjeShqiptare.com ka organizuar

MbremjeShqiptare.com The place to be at !!!

Motigo Webstats - Free web site statistics Personal homepage website counter
MbremjeShqiptare.com